Kartonnen kampioensschaal korfbal

Vier het kampioenschap van jouw korfbalclub of -team met een gepersonaliseerde kartonnen kampioensschaal.

Kartonnen kampioenschaal korfbal. De perfecte beloning voor jouw team!

Een unieke beloning voor jouw korfbalteam

Ben je op zoek naar een betaalbare én unieke beloning voor jouw korfbalteam? Ontdek de kartonnen kampioensschaal korfbal, al vanaf € 2,95 per stuk. Bij deze personaliseerbare kartonnen schaal voor korfbalkampioenen voeg je gemakkelijk je eigen tekst en logo (optioneel) toe en bestel je gemakkelijk online. Met deze schaal laat je zien dat jouw korfbalteam de absolute kampioen is! 

Korfbal trofee met eigen tekst voor een persoonlijk tintje

Bij het bestellen van de kartonnen kampioensschaal korfbal voeg je gemakkelijk je eigen tekst toe. Zo maak je de schaal nóg persoonlijker. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je team of club, de datum van de overwinning of een motiverende boodschap.

De tekst en het KNKV-logo op de schaal voorzien we van een laagje zilverfolie, voor een glimmend effect! Een ding is zeker: met deze aanpassingsmogelijkheid geef je de kampioensschaal een uniek tintje. Je team én de fans zullen dat zeker waarderen!

Korfbal kampioensschaal met jouw eigen (club)logo

Wil je nog verder gaan om jouw kampioensschaal uniek te maken? Geen probleem! Bij ons kun je ook een kartonnen kampioensschaal korfbal met je eigen logo laten maken. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

Goed om te weten: het logo van je club drukken we in kleur op de kampioensschaal. De tekst komt in zilverfolie op schaal te staan.

Kartonnen kampioensschaal makkelijk bestellen

Het bestellen van de kartonnen kampioensschaal korfbal is eenvoudig en snel: kies je favoriete formaat (klein, middel of groot), voeg je eigen tekst toe aan de drie velden, vul je gegevens in en betaal via jouw eigen bank. 

Zodra je bestelling binnen is, gaan we aan de slag zodat je kampioensschaal binnen 2 werkdagen wordt verzonden. Bestel vandaag nog en vier het kampioenschap op een onvergelijke manier!