Kartonnen kampioensschaal paardensport

Voor alle ruitersportkampioenen! Vier de winst van competitie of (club)kampioenschappen op een wel heel unieke manier.

Kampioensschaal met eigen tekst, speciaal voor de paardensport

Vier jouw ruitersportsuccessen met een persoonlijke kampioensschaal

Ben je op zoek naar een speciale manier om jouw prestaties in dressuur, springen, voltige en andere disciplines van de paardensport te vieren? Onze kampioensschalen bieden een unieke herinnering aan jouw kampioenschap. Ontdek hoe je een schaal kunt aanpassen en een blijvende herinnering kunt creëren aan dat onvergetelijke moment in de manege.

Personaliseer jouw Ruitersport Kampioensschaal 

Een paardensportkampioenschap gaat niet alleen over het winnen van een titel, maar ook over het belonen van het harde werk en de toewijding van de ruiters, de maneges, en de verenigingen. Met onze personalisatiemogelijkheden kun je jouw kampioensschaal aanpassen met je eigen teksten.

Voeg de naam van jouw manege of vereniging toe, de klasse, de datum van het kampioenschap of zelfs de namen van de ruiters. Hierdoor wordt elke schaal uniek en is het een persoonlijk en blijvend aandenken! 

Voeg je eigen logo toe

Wil je – naast het toevoegen van eigen teksten – ook het logo van jouw manege of vereniging toevoegen aan de kampioensschaal? Geen probleem! Neem contact met ons op via het contactformulier en we nemen snel contact met je op om dit mogelijk te maken.

Kartonnen voetbalkampioensschaal van hoge kwaliteit

Onze op maat gemaakte kampioensschalen voor de paardensport worden digitaal gedrukt in onze eigen drukkerij. Vervolgens wordt er een laagje zilverfolie aangebracht om de teksten en het logo te laten glanzen. Tenslotte wordt de schaal met precisie uitgesneden. Onze kampioensschalen worden met oog voor detail en van hoogwaardige materialen gemaakt, zodat elke schaal een indrukwekkende herinnering vormt aan jouw succes in de ruitersport!