Heb je een vraag? Wij helpen graag!

Heb je vragen over het personaliseren of bestellen van jouw kampioensschaal? Of wil je graag een kampioensschaal met het logo van jouw club bestellen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! 

Contactgegevens

Bezoekadres
Heesterseweg 13
5386 KT Geffen
073-5340700

Kampioensschalen.nl is onderdeel van ADC Wihabo.

KVK 90373855
BTW NL8652.93.818.B01
IBAN NL71 RABO 0357 1210 58
BIC RABONL2U

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het personaliseren of bestellen van jouw kampioensschaal? Of wil je graag een kampioensschaal met het logo van jouw club bestellen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! 

Vragen over bestellen en betalen

Onze kampioensschalen zijn er in 3 formaten: klein, middel en groot. De kleine schaal heeft een diameter van 24 cm, een kampioensschaal middel is 35 cm en de grote kampioensschaal heeft een diameter van 50 cm.

Op de kampioensschaal kan je drie tekstregels personaliseren. Denk aan de naam van je club, teamnaam en de klasse waarin de kampioenen spelen. Als we zien dat de tekst aan de lange kant is, dan sturen we je een proef voordat we de kampioensschaal in productie zetten. Zo kan je zelf beoordelen of de tekst is zoals gewenst. 

Op de productpagina zie je drie velden om zelf in te vullen (eigen tekst 1, eigen tekst 2 en eigen tekst 3). Op de afbeelding hieronder zie je welk tekstveld correspondeert met de positie van de tekst op de kampioensschaal.

kampioensschaal met eigen tekst

Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Het minimale aantal kampioensschalen om te bestellen is 8 stuks. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 7 kleine kampioensschalen te bestellen en 1 grote. 

Je kan de kampioensschalen veilig betalen met je eigen bank via iDeal. 

Ja, de prijzen die je op onze website ziet zijn inclusief btw volgens het Nederlandse tarief (9 of 21%). 

Wil je zakelijk bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Vragen over levertijd en bezorging

We streven ernaar om de kampioensschalen binnen 2 werkdagen te produceren en te versturen. 

Op de pagina ‘Levertijden‘ vind je meer informatie.

We versturen de kampioensschalen met PostNL. Kampioensschalen in formaat klein en middel worden aangeboden als brievenbuspakket. Grote kampioensschalen verzenden we als pakket. 

De verzendkosten voor de kampioensschalen (ongeacht de grootte) zijn € 5,00 per bestelling. 

Wil je de bestelling afhalen in Geffen (NB)? Dan betaal je geen verzendkosten. 

Dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestellen, je betaalt dan geen verzendkosten.

Je kan je bestelling afhalen tijdens onze openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ons bezoekadres is Heesterseweg 13, 5386 KT in Geffen. 

 

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Als je bestelling binnen is, gaan we op werkdagen zo snel mogelijk aan de slag. We streven ernaar om de kampioensschalen binnen twee werkdagen te versturen.

We produceren de kampioensschalen met  drie verschillende machines: een digitale drukpers, Scodix en Zünd. Met de Scodix zorgen we voor het laagje zilverfolie op de kampioensschaal. Met de Zünd snijden we de kampioensschalen uit in de ronde vorm. Deze extra bewerkingen zorgen voor een productietijd van maximaal twee werkdagen.

Je ontvang een mail met track & trace code zodra je bestelling is verzonden. PostNL houdt je op de hoogte over het moment van bezorging. 

Vragen over retourneren

Nee, omdat het een gepersonaliseerd drukwerk product is, kan je de kampioensschalen niet retourneren. 

Heb je een klacht, dan horen we dit graag zo snel mogelijk van je zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Vul het contactformulier in en vermeldt hierbij je bestelnummer.