Kartonnen kampioensschaal voetbal

Vier de prestaties van je voetbalteam of -club met een gepersonaliseerde kartonnen kampioensschaal.

Vier je succes met een gepersonaliseerde kampioenschaal voetbal

Vier het succes met je eigen kampioensschaal

Ben je op zoek naar een speciale manier om het succes van je voetbalteam te vieren? Met onze gepersonaliseerde kampioensschaal voetbal heb je een uniek aandenken aan het kampioenschap. Ontdek hoe je je eigen unieke schaal kunt samenstellen en een blijvende herinnering creëert aan dat onvergetelijke moment op het voetbalveld.

Personaliseer je voetbalkampioensschaal voor een onvergetelijke overwinning

Bij het winnen van een voetbalkampioenschap gaat het niet alleen om de titel, maar ook om het vieren van het harde werk en de toewijding van het team. Met onze personalisatiemogelijkheden pas je de kampioensschaal aan met je eigen teksten. Voeg de club- en/of teamnaam toe, de klasse, datum van de kampioenswedstrijd of zelfs de namen van de spelers. Zo wordt elke schaal uniek en onvergetelijk.

Voeg je eigen logo toe

Wil je – naast eigen teksten – ook het logo van je club toevoegen aan de kampioensschaal? Dat kan! Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen snel contact met je op.

Kartonnen voetbalkampioensschaal van hoge kwaliteit

Onze gepersonaliseerde voetbalkampioensschalen worden gedrukt met digitale drukpersen. Vervolgens komt er een laagje zilverfolie op voor het glimmende effect van de letters en het logo. Als laatste wordt kampioensschaal de kampioensschaal uitgesneden door de machine. De kampioensschalen worden gemaakt met oog voor detail en van hoogwaardige materialen, zodat iedere schaal er indrukwekkend uitziet!