Kartonnen kampioensschaal hockey

Vier de prestaties van je hockeyteam met een gepersonaliseerde kartonnen kampioensschaal.

Hockey kampioen geworden? Bestel een kartonnen kampioensschaal!

Een unieke beloning voor jouw hockeyteam

Ben je op zoek naar een bijzondere beloning voor het kampioenschap van jouw hockeyteam? Met onze kartonnen kampioensschalen met het logo van de KNHB maak je zeker indruk!

Onze kartonnen kampioensschaal hockey is niet alleen een originele trofee voor het vieren van hockey kampioenschappen, maar ook voor toernooien en andere hockeyevenementen.

Volledig aanpasbaar met eigen tekst

Onze kartonnen kampioensschalen zijn eenvoudig te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld de naam van het team, het evenement of de datum van de wedstrijd toe aan de schaal. Dit geeft de kampioensschaal een extra persoonlijk tintje en zorgt voor een unieke herinnering aan het kampioenschap.

Kampioensschaal met eigen logo

Wil je – in plaats van het KNHB-logo – je eigen (club)logo toevoegen aan de kampioensschaal? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

Kartonnen kampioensschaal makkelijk bestellen

Een kampioensschaal bestellen is heel makkelijk: kies je favoriete formaat, voeg je eigen tekst toe aan de drie velden, vul je gegevens in en betaal via jouw eigen bank. Zodra je bestelling binnen is, gaan we aan de slag zodat je kampioensschaal binnen 2 werkdagen wordt verzonden. Bestel vandaag nog en maak van jouw volgende kampioenschap een onvergetelijke ervaring!