Kartonnen kampioensschalen

Vier de prestaties van je team met een kartonnen kampioensschaal met eigen tekst en logo (optioneel).

Kampioen geworden? Bestel een kartonnen kampioensschaal!

Wanneer een kampioensschaal?

Een kampioensschaal wordt uitgereikt aan het einde van een sportcompetitie of -toernooi, wanneer een team of individuele speler de eerste plaats behaalt. De schaal staat symbool voor de overwinning en prestatie. Een kampioensschaal wordt over het algemeen gezien als een belangrijke onderscheiding in de sportwereld.

Vier de overwinning met een kartonnen kampioensschaal

Naast de traditionele bekers en medailles, is een kartonnen kampioensschaal een unieke én originele manier om het kampioenschap te vieren. Gebruik de kartonnen kampioensschaal als alternatief voor de gebruikelijke prijzen of als mooie verrassing voor het winnende team.

Voor verschillende sporten

Een kartonnen kampioensschaal is geschikt voor het winnen van een voetbal kampioenschap, maar ook voor hockey, basketbal, korfbal, tennis, golf en nog veel meer sporten! 

Kampioensschaal bedrukken

Het bedrukken van een kampioensschaal van papier of karton voegt een persoonlijk en uniek element toe aan het vieren van een kampioenschap. Je kan je kampioensschaal volledig personaliseren met eigen tekst en logo. We drukken de kampioensschalen eerst op dik papier met onze HP Indigo Digitale Pers, voegen dan een laagje zilverfolie toe met de Scodix en snijden de schaal vervolgens rond uit met de Zünd. 

Kampioensschaal met eigen tekst

De kartonnen kampioensschalen van Kampioensschalen.nl kan je eenvoudig personaliseren met eigen tekst. Denk bijvoorbeeld de naam van het team, het evenement of de datum van de wedstrijd. Dit geeft de kampioensschaal een extra persoonlijk tintje en zorgt voor een unieke herinnering aan het kampioenschap.

Kampioensschaal met eigen logo

Wil je – naast de clubnaam, teamnaam en klasse – ook het logo van je club toevoegen aan de kampioensschaal? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Voordelen van een kartonnen kampioensschaal

Onze kartonnen kampioensschalen zijn licht en gemakkelijk te dragen. Zo neem je ze gemakkelijk mee naar de kampioenswedstrijd en deel je ze in no-time uit aan de kampioenen en de fans. Ook zijn de schalen gemakkelijk te recyclen na het gebruik.

Kampioensschaal voor de fans

De kartonnen kampioensschalen zijn perfect om te delen met het team en hun fans, familie en vrienden. Het is een verrassende manier om het succes van het team te vieren en de fans te betrekken bij de overwinning. Want winnen doe je niet alleen!